Premi a la campanya de cribratges massius de Mercabarna

Novembre 2021

Els Premis Atlante, que convoca des de fa 10 edicions Foment del Treball, reconeixen les millors iniciatives empresarials per abordar la COVID-19.  

Mercabarna i la seva campanya de cribratges massius a la Unitat Alimentària han rebut el premi Atlante en la categoria “Medicina del Treball”. Aquests guardons, que convoca des de fa 10 anys Foment del Treball, reconeixen la tasca de les empreses en matèria de prevenció de riscos laborals, especialment en l’àmbit de la COVID-19.

En la concessió del guardó, s’ha valorat tant l’abast com la compleixitat logística de realitzar tests massius d’antígens pels professionals essencials que treballen en aquesta infraestructura crítica. La promoció de tests massius per als 7.500 treballadors de les 600 empreses del recinte és decisiva per blindar el recinte i oferir la màxima garantia sobre la seguretat, prevenció i control de possibles brots.

A banda de Mercabarna, Foment del Treball també ha premiat l'Escorxador Frigorífic d'Osona, Autopistas An Abertis Company i Grup Bon Preu i ha reconegut amb el premi especial del jurat a l'Institut Català de la Salut, per la gestió de la pandèmia. 

Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat del Govern de la Generalitat de Catalunya, i Jordi Valls, director general de Mercabarna.