Barcelona Activa promou la contractacio de talent jove amb ajuts econòmics directes

Gener 2021

El programa d'oportunitats professionals al sector alimentari impulsat per Barcelona Activa permet a les empreses de Mercabarna contractar joves de fins a 29 anys formats en carnisseria, xarcuteria i comerç de productes ecològics i de proximitat, amb una subvenció directa de 5.700€ per a contractacions de sis mesos de durada mínima.

Després d'una fase d'orientació professional i una altra de formació a Mercabarna, al gener s'ha iniciat la fase de contractacio d'aquests joves, amb l'objectiu de facilitar-los l'accés a l'ocupació de qualitat.

Fins al juny, totes les empreses de Mercabarna interessades en contractar talent jove poden beneficiar-se d'aquests ajuts adreçant-se a Barcelona Activa, que realitzarà una preselecció de candidatures adients per al lloc de treball i gestionarà els ajuts a la contractació.

Les empreses interessades en aprofitar aquesta subvenció s’han de posar en contacte amb Barcelona Activa mitjançant l’e-mail ocupaciojoves(ELIMINAR)@barcelonactiva.cat o el telèfon 670 561 095.

Enllaços relacionats

Logotip de Barcelona Activa