"5 al dia" i "Creix amb el peix" es traslladen a les escoles

Octubre 2020

La Covid-19 modifica el format tradicional de les campanyes, que substitueixen la visita als Mercats Centrals per tallers als centres educatius.

Seguint les recomanacions sanitàries, les campanyes "5 al dia" i "Creix amb el peix" es desenvoluparan a les escoles durant el primer trimestre del curs 2020-21. Gràcies a això, es garanteix la continuïtat d'aquestes iniciatives que promouen els hàbits d'alimentació saludable, adaptant-se a les mesures recomanades pels Departaments d'Educació i Salut de la Generalitat de Catalunya.

Davant la impossibilitat d'organitzar excursions als Mercats Centrals de Mercabarna, els monitors es desplaçaran als centres educatius. Allà realitzaran tallers sobre els beneficis del consum d'aliments frescos, alhora que faran pedagogia sobre la necessitat de reduir el malbaratament alimentari

"5 al dia" és una iniciativa de Mercabarna i el gremi de majoristes del Mercat Central de Fruites i Hortalisses (AGEM) nascuda el 1998. D'altra banda, la campanya "Creix amb el Peix" és un projecte del Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix (GMP), amb la col·laboració de Mercabarna, que enguany celebra el desè aniversari.

Campanya "5 al dia"
Campanya "Creix amb el peix"