Ajuts de 5.700€ per impulsar la contractació

Setembre 2020

Es poden beneficiar les empreses de la Unitat Alimentària i el petit comerç agroalimentari.

Mercabarna continua fomentant la contractació de titulats menors de 30 anys i de persones en situació d'atur a través del seu programa de Beques. Les empreses de la Unitat Alimentària i els petits comerços poden obtenir ajuts de 5.700€ per a la contractació d'un professional durant 6 mesos.

Com a requisit, els comerços detallistes que vulguin beneficiar-se de les Beques Mercabarna han d'estar associats a algun dels següents gremis: Gremi Provincial de Detallistes de Fruites y Hortalisses de Barcelona; Gremi de Peixaters de Catalunya; Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Província; Gremi de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters de Barcelona i Comarques i Gremi de Floristes de Catalunya.

Quins perfils es poden contractar?

  • Especialistes en oficis del sector agroalimentari com carnisseria, peixateria, especejador de canals, comerç de fruites i hortalisses, florista i venedor polivalent de productes alimentaris. Són persones en atur que han superat algun dels cursos que imparteixen els Serveis de Formació de Mercabarna.
  • Professionals menors de 30 anys que hagin estudiat a un centre públic. Mercabarna té convenis amb diferents universitats i escoles que formen en especialitats agroalimentàries o de l'entorn empresarial. Per exemple, enginyeria agrònoma, qualitat, comerç, administració i finances, màrqueting, etc.  
Beques Mercabarna 2020