Contra la Covid-19, no et relaxis!

Agost 2020

L'ús de mascareta tapant nas i boca i la higiene de mans són les mesures imprescindibles per prevenir contagis. 

Evitar la propagació de la Covid-19 és responsabilitat de tothom. Per això, les següents mesures són d’obligat compliment a la Unitat Alimentària: 

  • Ús de mascareta, que cobreixi el nas i la boca, encara que es pugui mantenir la distància social. 
  • Higiene profunda de mans amb aigua i sabó o solucions hidroalcohòliques.
  • Respecte de la distància social (1,5 m de distància).
  • Desinfecció de tot allò que s'hagi de compartir.

A més, es recomana utilitzar guants d'un sol ús. En cas de tossir o esternudar, cal tapar-se la boca i el nas amb la part interna del colze.

D’altra banda, recordem que si les empreses del recinte detecten algun possible contagi, també han d’informar a Mercabarna (arro(ELIMINAR)@mercabarna.cat i buera(ELIMINAR)@mercabarna.cat). Això ens permetrà conèixer la situació de la Unitat Alimentària i incrementar les mesures de neteja i desinfecció en cas que sigui necessari. 

Mesures d'higiene i neteja

Des de l’inici de la pandèmia, Mercabarna ha intensificat les tasques de neteja i desinfecció a les parts comunes del recinte. Per la seva banda, els operadors han de seguir les recomanacions de neteja per a zones i superfícies de treball i, en el cas dels bars i restaurants, les recomanacions d'higiene per al sector de la restauració de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària.

L'ús de mascaretes és obligatori
Imatge de la campanya de sensibilització