La campanya ‘Creix amb el peix’ proposa activitats infantils mitjançant el web ‘Jo menjo peix’

Maig 2020

El web 'Jo menjo peix', vinculat a la campanya educativa del Gremi de Majoristes de Peix i Marisc de Mercabarna (GMP) ha intensificat la seva proposta activitats lúdiques i educatives per a infants relacionades amb els productes de la mar, i n'ofereix de noves cada setmana.

A causa de l'emergència sanitària derivada del Covid19 les visites d'escolars a Mercabarna per participar a 'Creix amb el peix' van quedar interrompudes.

Amb aquestes activitats, enfocades a infants de 9-10 anys, el GMP continua difonent els missatges que promou la campanya 'Creix amb el peix' des de fa ja una dècada: el consum habitual de peix i marisc en el marc d'una alimentació variada i el valor que té el sector pesquer en la cultura i la dieta mediterrànies.

Gràcies a aquestes fitxes, que es poden descarregar en pdf a jomenjopeix.com/el-mon-del-peix/, els petits descobriran les diferències entre el peix blanc i el blau, les arts de pesca, com es conservava el peix abans que existissin els frigorífics o les peculiaritats de la família dels crustacis, entre d’altres.

Per mantenir-se informats de les novetats que proposa el GMP per als infants, i per descobrir moltes altres qüestions interessants sobre el peix i el marisc, podeu seguir 'Jo menjo peix' a Facebook i a Instagram.

Enllaços relacionats

A 'Jo menjo peix' trobareu activitats per als infants