Es prorroga l'exposició 'Mercabarna Enfoca'

Maig 2017

Després de sis mesos d'itinerància, la mostra fotogràfica s'exposa a la zona comercial de Mercabarna.

La zona comercial de Mercabarna acull aquesta exposició des del 25 d'abril, després de passar pel Mercat de Sagrada Família, el Centre Cívic Can Basté i el centre comercial Gran Via 2. Tot i que estava previst que finalitzés el 31 de maig, s’ha decidit prorrogar unes setmanes més l’exposició per la bona acollida dels usuaris del recinte.

La mostra està formada per 38 fotografies, que són obra dels guanyadors −el fotoperiodista Luis Tato i les instagramers Angélica Rodríguez i Sonia Troncoso− i els finalistes professionals del concurs, i retraten el dinamisme i la gent d'aquesta ciutat que ens alimenta.

La fotografia, mitjà per donar a conèixer Mercabarna

Ja fa un any que es va impulsar la iniciativa 'Mercabarna Enfoca', que va començar amb la celebració d'un concurs on es van presentar 37 fotògrafs professionals i 52 amateurs. En total, 89 mirades que van copsar l'amalgama de colors, sensacions i activitats que, dia i nit, tenyeixen Mercabarna.

Per arribar de forma més directa als ciutadans, les fotografies van fer el salt al carrer en forma d'exposició itinerant. Així, des de finals de novembre i fins ara, els visitants han pogut viure l'#ExperiènciaMercabarna en diversos espais de Barcelona i de l'Àrea Metropolitana.  

  • Mira el vídeo de l'exposició a Mercabarna

L'exposició situada a la zona comercial de Mercabarna
L'exposició es pot visitar des del 25 d'abril a Mercabarna