Busques professionals per a la teva empresa? A Mercabarna et podem ajudar!

Març 2017

Les empreses de Mercabarna que estigueu interessades podreu incorporar auxiliars de comerç durant un període de pràctiques de 40 hores i sense cap cost econòmic. Data límit d'inscripció: 24 de març.

Des dels Serveis de Formació de Mercabarna us informem que del 18 al 27 d'abril tindrà lloc el període de pràctiques corresponent al curs d'Auxiliar de Comerç.

Aquest és un perfil professional polivalent que està preparat per fer tasques diverses, com el muntatge de l'exposició de productes, el control dels estocs, la preparació de les comandes i les accions de venda. A més, tots els participants disposen del certificat d'higiene i manipulació d'aliments i del carnet de carretoner.

Amb tot això, els alumnes d'auxiliar de comerç encaixen principalment amb la tipologia d'empreses del Mercat Central de Fruites i Hortalisses, on podran desenvolupar feines de magatzem, però també comercials o administratives.  

El període de pràctiques establert és de 40 hores i no suposa cap cost econòmic per a l'empresa.

I després de les pràctiques?

Aquest breu període de pràctiques és una primera presa de contacte entre l'empresa i el treballador i pot ser una bona manera d'iniciar una futura relació laboral.

En aquest sentit, recordem que el programa de Beques Mercabarna atorga ajudes econòmiques a les empreses que vulguin contractar professionals de perfil comercial, administratiu, de qualitat i d'oficis del sector agroalimentari.

  • Si vols més detalls, contacta amb els Serveis de Formació al 93 556 34 56 o al correu electrònic formacio(ELIMINAR)@mercabarna.cat. Tens temps fins el 24 de març.
Són professionals polivalents, formats per realitzar tasques diverses
És un perfil adient per al Mercat Central de Fruites i Hortalisses