Mercabarna torna a fer costat a la Barcelona Magic Line

Març 2017

Mercabarna va donar suport a la caminada solidària a través d'una donació econòmica i l'aportació de fruites per als avituallaments.  

El diumenge 5 de març es va celebrar la Barcelona Magic Line, la marxa solidària per la ciutat de Barcelona que des de fa quatre anys promou l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Un any més, Mercabarna va voler sumar-se a aquesta iniciativa de diverses maneres: una contribució econòmica i l'aportació de 15.000 peces de fruites (taronges, pomes i plàtans) per als avituallaments situats al llarg del circuit. A més, també va col·laborar amb el Gremi de Floristes de Catalunya en la creació d'un arc de flors que es va instal·lar al costat de la plaça de la Catedral de Barcelona, punt final de la marxa. 

Així mateix, hi van participar dos equips de Mercabarna que van realitzar els recorreguts de 10 i 30km.

Quarta edició de la iniciativa

La Barcelona Magic Line se celebra des del 2014 amb la finalitat de recaptar fons a favor de projectes socials, terapèutics, de cooperació internacional i de recerca. En aquesta darrera edició, s'han inscrit 886 equips, han participat 12.565 persones i, fins a la data, s'han recaptat 300.000€.  

Els avituallaments de la caminada, amb fruita donada per Mercabarna
L'arc de flors del Gremi de Floristes i Mercabarna