La cursa infantil i per equips, novetats de la 2a Cursa Mercabarna

Setembre 2016

L'esport, l'alimentació saludable i la solidaritat seran els ingredients de la gran festa del proper diumenge 2 d'octubre. No us la perdeu!

La 2a Cursa Mercabarna serà una jornada carregada d'activitats per a tota la família i on els nens i nenes tindran un paper especial. 

Aquest any, els petits runners d'entre 4 i 14 anys podran participar a les curses infantils gratuïtes i fer un recorregut d'entre 200 i 1.000 metres adaptat a la seva edat. Per gaudir de l'experiència de córrer pel Mercat Central de Fruites i Hortalisses, s'hauran d'inscriure prèviament a través d'un formulari web atès que les places són limitades.

A més d'aquestes minicurses, es faran d'altres activitats atlètiques com salt d'alçada i de llargada, llançament de pes i de vòrtex i curses de relleus, així com diversos tallers d'alimentació saludable i castells inflables. Aquestes activitats no requereixen inscripció prèvia i són d'entrada lliure. 

El millor equip de Mercabarna

Una de les novetats d'aquesta edició és que els treballadors de les empreses de Mercabarna podran participar a la cursa de 5k amb els seus companys de feina. El millor equip de Mercabarna serà el que, sumant les marques dels seus integrants, faci el recorregut en menys temps. És molt senzill: només han de formar un equip de quatre persones (pot ser masculí, femení o mixte) i fer la inscripció a la categoria per equips fins el 26 de setembre. D'altra banda, els corredors que es vulguin inscriure a la cursa individual (de 5k o 10k) tenen temps fins el 28 de setembre.

El colofó de la jornada: l'àpat solidari

Després de tanta activitat física i emocions, els corredors podran gaudir d'un àpat solidari, consistent en una botifarrada, una sardinada, fruita i gelats, inclòs en la inscripció. D'altra banda, els acompanyants poden comprar per 3€ els tiquets per a l'àpat a través del web (abans de la cursa) o bé el mateix diumenge 2 d'octubre.

L'import es destinarà íntegrament a la campanya de la Creu Roja "Donem-li la volta per omplir el plat", una iniciativa que treballa per garantir que els infants tinguin una alimentació suficient i nutritiva.

La 2a Cursa Mercabarna, una cita imprescindible
L'àpat solidari serà en favor de la Creu Roja
Les activitats infantils seran protagonistes de la jornada