Comencen les obres del nou aparcament en alçada

Ja s’han iniciat els treballs de construcció del nou aparcament de Mercabarna (P2), que s’ubicarà al carrer Major, entre la porta d’accés del Prat i la zona comercial del recinte.

A finals de març, han començat les feines de moviment de terres i de desviament de serveis prèvies a la col·locació dels fonaments del futur aparcament –que es farà en els mesos d’abril i maig–, i a l’aixecament de l’estructura, actuació que es durà a terme durant els mesos d’estiu.
Com a principal afectació d’aquestes obres destaca el tall del carrer Longitudinal 2, que romandrà tancat fins que finalitzin els treballs de construcció. Per suplir la pèrdua temporal de places d’aparcament en aquesta zona, Mercabarna ha habilitat noves places als carrers Transversal 12 i 14 i a l’aparcament principal.

Capacitat per a 300 vehicles
El nou aparcament en alçada (P2), que estarà enllestit durant l’últim trimestre de l’any, disposarà de 3 plantes i tindrà capacitat per a prop de 300 vehicles.
Aquest projecte està impulsat per la comissió de Mobilitat que està integrada per Mercabarna i l’Associació de Concessionaris de Mercabarna (Assocome) i té com a objectiu principal alliberar places d’aparcament al carrer i, així, millorar la circulació i maniobres dels vehicles, sobretot de furgonetes i camions, dins del recinte.

El nou aparcament estarà situat al carrer Major de Mercabarna
Imatge virtual del nou aparcament en alçada de Mercabarna que tindrà capacitat per a 300 vehicles