Noves tècniques per a la producció de fruites i hortalisses de 4a gamma

El servei de formació de Mercabarna, conjuntament amb el Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM), iniciarà el març el curs “Producció i conservació de fruites i hortalisses de quarta gamma”, on es donaran a conèixer les tècniques més novedoses a l’hora d’elaborar i conservar aquest tipus de productes.
El curs, adreçat a tècnics d’empreses que ja donen aquest servei de valor afegit com les que volen iniciar en breu la seva producció, mostrarà les últimes tendències en equipaments, com es gestiona i controla la qualitat de la producció, quines normatives s’apliquen a aquests productes o quines innovacions existeixen a l’hora de desenvolupar nous productes.
Aquesta formació tindrà lloc tots els dimecres del mes de març (6, 13, 20 i 27) de 16 a 19h i l’impartirà l’equip d’investigació del departament de tecnologia dels aliments de la Universita de Lleida.                              
Més informació o inscripcions, al serveis de formació de Mercabarna 93 556 34 56 o formacio(ELIMINAR)@mercabarna.cat

En aquest curs s'explicaran els darrers avenços pel que fa a la producció i conservació de les quartes gammes