S'abarateixen les trucades internacionals per als usuaris de la Unitat Alimentària

Cada cop són més les empreses de Mercabarna que aposten per fer negocis fora de les nostres fronteres i, per tant, necessiten disposar d’un servei de comunicacions eficient i a preu molt competitiu. Per això, des d’aquest gener, el cost mitjà de les trucades de mòbil internacionals s’ha abaratit, en global, al voltant d’un 22%, tant en les conferències que es fan des de Mercabarna a d’altres països, com les que els usuaris realitzen o reben des del seu mòbil quan estan a l’estranger.
Aquesta millora en les tarifes de les trucades internacionals, que ja de per sí eren força avantatjoses, s’ha assolit gràcies a la petició que la comissió d’Usuaris de Telecomunicacions de Mercabarna va fer a Orange, operador de telefonia del grup tancat d’usuaris del polígon alimentari.
Aquesta comissió –integrada per representants de la direcció de Mercabarna i de les principals associacions empresarials del recinte (ASSOCOME, AGEM i GMP)– s’encarrega d’impulsar i aconseguir millores en un àmbit tan estratègic per a les empreses com són les comunicacions. 

Per a més informació sobre les noves tarifes, podeu adreçar-vos a l’oficina que Orange té a Mercabarna:

C/ Major, núm. 86 Local 13

Tel.93.556.42.24

mercabarna(ELIMINAR)@al-pi.com

Els usuaris de Mercabarna gaudiran de tarifes més econòmiques en les trucades internacionals