Mercabarna presenta productes de temporada a través de TV3, BTV i la Xarxa

Mercabarna tornarà a col·laborar en la secció “Què és temporada?”, que s’emet un dijous al mes dins del magazín de tarda de TV3 “Divendres”.
Així, Mercabarna seguirà cedint i orientant sobre els productes que conformen aquesta secció, on el pagès Pep Riera i el nutricionista Abel Mariné expliquen quines són les fruites i hortalisses i els peixos i mariscs que estan en el seu millor moment.
La primera entrega d’aquesta secció es podrà veure el proper 11 d’octubre, a partir de les 16:30h.
www.tv3.cat/divendres

Participació al “Connexió Barcelona”
Per altra banda, Mercabarna ha iniciat al setembre una col·laboració mensual amb el programa “Connexió Barcelona”, el magazín de tardes (a partir de les 18h) de Barcelona Televisió.
A partir d’ara, a principis de cada mes, apareixerà un reportatge realitzat a Mercabarna on els responsables dels Mercats Centrals de Fruites i Hortalisses i del Peix, així com diferents empresaris d’aquests Mercats, parlaran de quins són els productes de temporada, qualitats, propietats, tendències de preu, etc.
Un mes el reportatge es dedicarà als productes hortofructícoles, mentre que en el següent, es parlarà del peix i el marisc, i així alternativament.
El primer reportatge d’aquesta sèrie es va emetre el passat 17 de setembre i va servir per presentar als espectadors del programa què és i quina activitat es desenvolupa a Mercabarna.
www.btv.cat/connexiobarcelona

Col·laboració radiofònica
La mateixa temàtica segueix la col·laboració amb el programa “Notícies en xarxa. Edició matí” de l’emissora de ràdio la Xarxa (antiga COM Ràdio).
En aquest cas, els representants de cada Mercat faran una connexió telefònica setmanal per explicar els productes que millor oferta presenten. Els dimarts es parlarà de fruites i hortalisses, mentre que els dijous serà el torn del peix i marisc. En els dos casos, l’horari d’emissió serà a les 6:50h.
www.xarxanoticies.cat