Mercabarna promociona les seves campanyes educatives per a escolars

Una setantena d’empreses i entitats adherides al Consell van participar en aquesta trobada, celebrada el 2 de juliol al Cosmocaixa, que tenia com a objectiu mostrar als prop de 450 representants de centres escolars catalans l’àmplia varietat d’activitats infantils programades per al proper curs.
En aquest marc, Mercabarna va presentar les campanyes “5 al dia”, realitzada amb el Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM); “Creix amb el Peix”, que organitza el Gremi de Majoristes del Peix (GMP) amb la col·laboració de Mercabarna; i “Flors i plantes, cada dia”, que es fa conjuntament amb l’Associació d’Empresaris Majoristes de Mercabarna-flor (AEM) i Rosa Valls-formació, en les quals han participat un total d’11.713 escolars durant aquest curs.
Mercabarna també va aprofitar per promoure les visites per a estudiants de secundària, a través de les quals aquests alumnes coneixen el funcionament del comerç majorista de producte fresc. En aquest curs, 2.744 joves han pres part en aquestes visites.

Més de 450 mestres van descobrir les activitats infantils que es fan a Mercabarna