Mercabarna, amb la cuina catalana Patrimoni de la Humanitat

Mercabarna i la Fundació Institut Català de la Cuina (FICC) van subscriure el 22 de juny un conveni de col·laboració en favor de la campanya ‘Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat: candidatura 2013’.

Així, Mercabarna se suma al nodrit grup d’institucions, entitats i empreses que donen suport a aquesta iniciativa, que té com a objectiu aconseguir que la UNESCO declari la cuina tradicional catalana Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

El president de la FICC, Xavier Mestres, va valorar molt positivament l’adhesió de Mercabarna a aquest projecte que “no només servirà per preservar el nostre patrimoni sinó també per dinamitzar l’economia, ja que ajudarà a posicionar internacionalment els nostres cuiners i els nostres productes”.

Per la seva banda, el director general de Mercabarna, Josep Tejedo, va destacar la idoneïtat que la Unitat Alimentària prengui part a la campanya, ja que “gràcies a Mercabarna els catalans gaudim d’una gran oferta i varietat d’aliments frescos fonamentals en la nostra cuina i en la dieta mediterrània”.

Més informació a: www.cuinacatalana.eu

El director general de Mercabarna, Josep Tejedo (a la dreta), i el president de la Fundació Institut Català de la Cuina, Xavier Mestres
Logotip de la campanya