S'entreguen els premis de la campanya "Viles Florides"

El passat 14 de juny, el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Ma Pelegrí, va presidir l’acte d’entrega dels guardons de la primera edició de la campanya “Viles Florides”, impulsada per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), entitat on s’integren Mercabarna-flor i l’Associació d’Empresaris Majoristes (AEM).

Aquesta iniciativa es va posar en marxa fa prop d’un any amb l’objectiu de premiar les localitats catalanes que apostin per impulsar els espais verds en el seu territori. En aquesta primera convocatòria, on hi ha participat un total de 16 poblacions, el jurat ha atorgat la màxima distinció a Cardedeu (Vallès Oriental), mentre que el segon i tercer premi han recaigut sobre Sant Hilari Sacalm (Selva) i Sant Joan de les Abadesses (Ripollès) respectivament.

L’acte va comptar amb l’assistència dels representants dels diferents municipis participants i d’una nodrida representació del sector floral català, entre els quals hi havia la direcció de Mercabarna i el president del Gremi de Majoristes de Mercabarna-flor.

El conseller d'Agricultura amb els representants de Cardedeu, vila guanyadora del primer premi