Tres empreses aposten per créixer en els terrenys del Multiservei III

Poc més d’un any després de la finalització del projecte d’urbanització dels terrenys que ocupava l’antic Mercat Central de la Flor, ja hi ha tres empreses operant a ple rendiment en aquest espai. Són empreses que ja tenien presència a Mercabarna però que han aprofitat aquesta oportunitat per créixer dins del recinte i millorar els seus serveis o obrir noves línies de negoci. Dues d’elles, Consignaciones Aixa i Friman, estan instal·lades al Multiservei III, nau, construïda per Mercabarna, que disposa de vuit magatzems individuals.

Friman, empresa de distribució d’aliments frescos i congelats, va ser la primera en ubicar-s’hi, concretament el novembre de 2011. Aquest nou espai els ha permès ampliar la seva central de compra i de manipulació de peix i marisc fresc per donar millor serveis als clients de l’hostaleria, peixateries i botigues pròpies.

A mitjans abril, al magatzem del costat, va començar a operar Consignaciones Aixa, empresa del Mercat Central del Peix que, gràcies al nou magatzem disposa d’instal·lacions més grans i millor adaptades per preparar les comandes per a l’exportació.

Nau pròpia
La tercera empresa ubicada en aquesta zona és l’especialista en transport i equipaments frigorífics Petit Forestier. En aquest cas, la companyia ha apostat per construir la seva pròpia nau en una de les dues parcel·les alliberades a banda i banda del Multiservei. Un nou espai, operatiu des de principis de març, en el qual Petit Forestier ha instal·lat les oficines centrals de la companyia per a tota Espanya i ha ampliat la seva delegació a Barcelona.

Per demanar informació sobre espais disponibles a Mercabarna, contacteu amb el responsable de la Zona d’Activitats Complementàries (ZAC), Tomàs Quesada, a zac(ELIMINAR)@mercabarna.cat o als telèfons 93 556 30 00 / 93 556 35 76

Instal·lacions de Consignaciones Aixa
Instal·lacions de Friman