Visites internacionals amb motiu d'Alimentaria

Abril 2012

Al llarg del mes de març, nombroses institucions i professionals agroalimentaris d’arreu del món van aprofitar la seva estada a Barcelona, amb motiu de la fira Alimentaria, per venir a Mercabarna i conèixer, de primera mà, el seu model de gestió i funcionament.

Així, van passar per aquest polígon alimentari una delegació d’empresaris i representants del Ministeri d’Agricultura de Colòmbia; directius del Mercat majorista de Bolonya (Itàlia); el director general del Mercat Central de Tessalònica (Grècia); un grup de periodistes de revistes gastronòmiques de Suïssa i Alemanya; i delegacions d’empresaris alimentaris de Bolívia i Perú.

Entre totes les visites, s’ha de destacar la dels directius dels Mercats Centrals de Verona i Pàdua (Itàlia), que es van interessar per com es va implantar el canvi d’horari de funcionament del Mercat Central de Fruites i Hortalisses i pel desenvolupament de la Zona d’Activitats Complementàries. A més, la delegació italiana també estava integrada per un nodrit grup d’empresaris majoristes hortofructícoles, que van aprofitar per mantenir una reunió de caire comercial amb empresaris de Mercabarna.

El director general de Mercabarna i el director de Mercats i Promoció (el 4t i el 7è per l'esquerra respectivament) juntament amb la delegació des mercats italians