L'Associació Clúster Alimentari de Barcelona estrena web i logo

Març de 2012

L’Associació Clúster Alimentari de Barcelona té, des del mes de març, la seva pròpia targeta de visita a la xarxa. Es tracta del web www.clusteralimentari.cat, un portal a través del qual es donarà a conèixer la tasca i els objectius d’aquesta entitat, així com totes les empreses i institucions que la integren.

A més, en aquest nou espai web es podrà accedir a tota la informació sobre les accions que ja s’han realitzat, els projectes i grups de treball que s’estan desenvolupant i les activitats i jornades que s’han de dur a terme.

Així mateix, també s’ha presentat als integrants de l’Associació el logo corporatiu d’aquesta entitat, format per una B (referent a Barcelona) i per diferents punts connectats entre ells que simbolitzen la cooperació i col·laboració entre les empreses i institucions que formen part de l’Associació Clúster Alimentari de Barcelona. Com a fet diferencial, s’ha dissenyat un logo dinàmic que compta amb cinc versions diferents i adopta diverses formes (poma, peix, fulla, rodona i globus de conversa) en funció de l’ús que se li vulgui donar.

Portada del web www.clusteralimentari.cat
Logotip de l'Associació Clúster Alimentari de Barcelona