Mercabarna, punt de mira internacional

Mercasa està assessorant el Govern de la República de Panamà en la construcció d’un nou polígon alimentari majorista a la capital, Panamà. I, en aquest projecte d’assessorament, compta amb la col·laboració de Mercabarna que, els passats 25 i 26 de juliol, va realitzar unes jornades formatives per a tres directius del Ministeri de la Presidència de Panamà, que anaven acompanyats per membres de Mercasa.

En aquestes jornades, els representants panamenys es van reunir amb diversos directius de Mercabarna per conèixer a fons les diferents àrees de gestió i funcionament d’una Unitat Alimentària. També, van visitar les instal·lacions dels Mercats Centrals de Fruites i Hortalisses i del Peix, l’Escorxador i la Zona d’Activitats Complementàries.

Visites de Mèxic i Nova Zelanda
Tècnics en sanitat vegetal i productors de guaiaba i mango de Mèxic van visitar Mercabarna el 13 de setembre. Aquesta visita formava part d’un recorregut que la delegació va fer per diferents institucions i empreses per conèixer el sector agroalimentari i el funcionament de la producció integrada a Catalunya.

D’altra banda, el 29 de juliol, un grup de responsables de Zespri, firma de Nova Zelanda dedicada a comercialització de kiwis, va estar a Mercabarna, per veure en funcionament el Mercat Central de Fruites i Hortalisses.

La delegació de Panamà durant la visita al Mercat Central de Fruites i Hortalisses