Les empreses del Mercat participaran a Fruit Attraction

Un any més, Mercabarna i el Gremi de Majoristes (AGEM) organitzaran la presència conjunta de cinc firmes del recinte en la nova edició de la fira Fruit Attraction, que se celebrarà del 19 al 21 d’octubre al recinte d’IFEMA, a Madrid.

Aquestes empreses (Frutas Escandell, Hermanos Fernández López, Laumont, Grupo Diego Martínez i Kopfsalat Trade) s’ubicaran dins de l’espai que Catalunya-Prodeca tindrà en el pavelló 7 de la fira. D’altres empreses de Mercabarna participaran pel seu compte i s’ubicaran al Pavelló 9.

En els seus tres anys d’existència, Fruit Attraction, organitzada per FEPEX i IFEMA, ja ha esdevingut un punt de trobada per a la producció i la distribució hortofructícola d’àmbit nacional, amb més de 13.000 visitants el 2010, el 15% internacionals. Amb l’objectiu de seguir atraient visitants d’altres països, l’organització està posant especial interès en convidar per aquest any professionals de mercats potencials com els països de l’est i Rússia. Més informació a: www.fruitattractionnews.com 

Imatge de l'espai conjunt de les empreses de Mercabarna a la fira de l'any passat