Campanya per promoure el consum de peix

L’Asociación Nacional de Mayoristas de Pescado de Mercas (ANMAPE), de la qual n’és membre el Gremi de Majoristes del Peix de Mercabarna (GMP), i la Confederació Española de Pesca (Cepesca) posaran en marxa, de nou, la campanya “Disfruta comiendo pescado”, per promoure el consum de peix i marisc a tota Espanya.

Les accions previstes en la campanya es van presentar, el 8 de setembre a Madrid, en una roda de premsa, on van assistir el president de Mercasa, Ignacio Cruz Roche; el president del GMP i vicepresident d’ANMAPE, Leandre Serra; i la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé.

Durant la campanya, es faran actes promocionals en mercats municipals espanyols, entre ells, el Mercat de Sants de Barcelona. A més, es celebrarà la tercera edició del “Anzuelo de Oro”, un concurs de receptes amb peix i marisc obert a la participació d’aficionats a la cuina, estudiants i professionals de la restauració. Dins de la campanya, també s’inclou la tasca que realitza el Centre Interactiu del Peix (CIP) de Mercabarna, com a espai divulgatiu dels beneficis de consumir productes pesquers.

Imatge de la roda de premsa de presentació de la campanya Disfruta comiendo pescado. A la dreta, Leandre Serra, president del Gremi de Majoristes del Peix de Mercabarna (GMP) i vicepresident d'ANMAPE