Un mirall per a futurs mercats internacionals

El juliol, diverses delegacions internacionals han visitat Mercabarna amb l’objectiu d’assessorar-se per desenvolupar plataformes majoristes alimentàries en els seus respectius països.

La primera estava integrada per una empresa logística de Geòrgia, encarregada de la construcció d’un mercat majorista a la capital, Tbilissi, i per membres de Mercasa, que col·laboren en aquest projecte. La segona, del Kazakhstan, estava formada per responsables d’una empresa que està elaborant un projecte de distribució alimentària en aquest país.

També ens va visitar un representant del Ministeri d’Agricultura del Camerun, interessat en la construcció al seu país d’una plataforma logística amb un mercat majorista, i els directius d’una empresa d’Israel, que estudien el trasllat del seu mercat central als afores de la capital.

Finalment, el president dels majoristes hortofructícoles del Mercado Modelo de Montevideo (Uruguai) va estar a la Unitat Alimentària per avançar en el projecte d’assessorament que Mercabarna està fent al consistori d’aquesta ciutat en la construcció d’una nova plataforma alimentària.