Avantatges per a les empreses de Mercabarna a la fira Barcelona Degusta

Aquesta fira és un aparador excel·lent per donar a conèixer productes i serveis als consumidors, però també, als professionals. En la darrera edició, es van rebre més de 40.000 visitants, dels quals un 25% eren professionals del canal Horeco, la distribució i el sector detallista.

El saló aplegarà representants de la producció, les cooperatives, les Denominacions d’Origen, les marques de qualitat, l’alimentació ecològica, etc. i comptarà amb exposició, degustació i venda de productes, conferències i shows culinaris. Per tant, és una bona oportunitat perquè les empreses de Mercabarna amb marca pròpia o que s’adrecen a consumidor final o canal Horeco es donin a conèixer.

Facilitats per participar-hi
Per promoure la participació, Mercabarna ha arribat a un acord amb la Fira de Barcelona –organitzadora del saló– per oferir un descompte d’un 10% a les empreses del recinte que reservin un espai abans de finals de setembre.

A més, les companyies compten amb diverses i interessants formes de participació, com reservar un espai de 9 m2, amb un estand totalment equipat (consum elèctric, mobiliari i neteja), per 1.500€.
Més informació a la secció “Vull ser expositor” del web: www.barcelonadegusta.com 

Imatge de l'edició passada de la fira Barcelona Degusta