Mercabarna-flor col·labora amb el programa Viles Florides

Distingir els municipis catalans que apostin pels espais verds i les zones enjardinades. Aquest és l’objectiu del programa Viles Florides que impulsa la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), entitat que aglutina diverses associacions del sector entre les quals està Mercabarna-flor i l’Associació d’Empresaris Majoristes d’aquest Mercat (AEM).

El programa consisteix en premiar les localitats que destaquin per implantar el “verd” en els espais públics, com una forma de millorar la qualitat de vida dels ciutadans, i mostrin especial sensibilitat per tenir cura de jardins i zones verdes. Un jurat professional valorarà el patrimoni vegetal dels municipis participants que, de moment, ja en són tres (Vilassar de Mar, Vallgorguina i Celrà), tot i que s’espera que abans de finals d’any en siguin vint-i-cinc.

El guardó, que s’entregarà el maig de 2012, consistirà en atorgar als municipis guanyadors un distintiu que pot ser d’una a tres flors d’honor, depenent de la valoració final que hagi tingut la població premiada. També es donarà un premi econòmic per adquirir productes destinats als espais verds.

Distintiu que lluiran els municipis que participin en aquest projecte