Nous passos de vianants

Mercabarna ha creat nous passos de vianants per facilitar el moviment i millorar la seguretat dels usuaris que van a peu pel recinte. Una actuació que s’emmarca dins del Pla de Mobilitat que està impulsant Mercabarna amb l’objectiu de regular la circulació de persones i vehicles dins del polígon alimentari.

Un dels nous passos de vianants connecta l’aparcament del Mercat Central del Peix amb la vorera del c/Major, cosa que permet als usuaris transitar amb més seguretat per aquesta zona. A més, per facilitar la mobilitat també s’ha ampliat una part de la vorera de l’aparcament del Mercat.

L’altre actuació ha estat la substitució del pas de vianants del c/Major -que uneix la zona comercial amb el Pavelló G del Mercat Central de Fruites i Hortalisses- per un d’elevat, el primer d’aquest tipus que s’instal·la a Mercabarna. L’objectiu és que els vehicles redueixin la velocitat en passar per aquesta transitada zona i ha suposat l’eliminació parcial d’algunes de les bandes rugoses instal·lades en aquest vial.

Aquest és el pas elevat que s'ha instal·lat al carrer Major