4 de maig: descobreix els avantatges de contractar persones amb risc d'exclusió social

Contractar persones amb risc d’exclusió social (menors de 25 anys sense estudis secundaris, immigrants, discapacitats, víctimes de violència de gènere, etc.) no és només un acte de responsabilitat social. Fer aquest gest també reporta a les empreses uns importants avantatges econòmics i fiscals, com descomptes en la Seguretat Social, formació gratuïta o que les Administracions assumeixin part del sou d’aquests treballadors, entre d’altres.

Per conèixer aquests avantatges, l’Àrea de Formació de Mercabarna, juntament amb l’Associació de Concessionaris de Mercabarna i els Gremis de Majoristes de Fruites i Hortalisses i del Peix, organitzarà una jornada informativa el proper 4 de maig, de 9:30 a 11h, a la sala d’actes de Mercabarna.

Durant aquesta sessió, representants de la Fundació Adecco, Barcelona Activa (programa “Joves amb Futur”), el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) i la Fundació Marianao (programa “Incorpora” de l’Obra Social de “la Caixa”) explicaran els ajuts que ofereixen les Administracions per contractar aquests treballadors i mostraran a les empreses com fer ús de les seves borses de treball.

Més informació i confirmació d’assistència a la jornada a: formacio(ELIMINAR)@mercabarna.cat  

Alumnes durant el curs de dependent de fruiteria