Thomas Joulia: "Mercabarna serà la central de Petit Forestier a Espanya"

Entrevista a Thomas Joulia, director nacional de Petit Forestier

Per què han apostat per créixer a Mercabarna?
Fa deu anys que comptem amb una delegació dins de Mercabarna. En aquest temps, l’activitat ha crescut moltíssim i, per això, fa temps que buscàvem la possibilitat de guanyar més espai. Això sí, sempre dins de Mercabarna.

I per què?
Primer perquè la nostra empresa sempre aposta per estar en els centres alimentaris més importants. I, també, per proximitat als nostres clients de Mercabarna, que són la nostra referència i el nostre pilar. Estant aquí els garantim un servei a mida tenint en compte que les necessitats de les empreses són diferents en funció de l’activitat que desenvolupen.

Quin espai han reservat?
Una parcel·la de 3.200 m2, on farem una nau d’uns 1.000 m2 i, els dos terços restants serviran per estacionar la flota de vehicles.

I, a la nau, què hi faran?
Volem que Mercabarna es converteixi en la central de Petit Forestier a Espanya. Per això, destinarem un espai de l’edifici a acollir la part administrativa de la nostra organització d’Espanya. L’altre espai es destinarà a les oficines pròpies de la delegació de Mercabarna i la resta a un taller de reparació i manteniment de vehicles.