El nou conseller d'Agricultura i l'alcalde de Lleida participen a la taula nacional de preus

Representants de l’Escorxador de Mercabarna, Mercolleida i la llotja de Talavera de la Reina –on s’agrupa el sector carni del centre i sud d’Espanya– van celebrar a Lleida, el 26 de gener, la taula sectorial setmanal on es fixen els preus del vaquí per a tot el mercat nacional, amb la presència d’uns assistents destacats. 

Normalment, aquesta taula es fa a través de videoconferència, però dos cops a l’any aquestes entitats es reuneixen presencialment per marcar els preus i, també, per intercanviar impressions sobre la situació del sector.

Com a fet diferencial, aquesta reunió va comptar amb la participació de l’alcalde de Lleida i president de Mercolleida, Àngel Ros, i del nou conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Pelegrí, i el nou director general d’Agricultura i Ramaderia, Miquel Molins, que van aprofitar l’ocasió per presentar-se entre els diferents agents del sector carni.

El nou director general d'Agricultura i Ramaderia, el nou conseller i l'alcalde de Lleida (de dreta a esquerra, tercer, quart i cinquè respectivament), amb els representants del sector carni nacional