Acord amb ESADE per potenciar el talent a Mercabarna

Segons aquest conveni, es promourà entre els empresaris del recinte els cursos que imparteix ESADE i que millor s’ajusten a les seves necessitats. A més, aquesta escola de negocis els oferirà un servei d’assessorament previ personalitzat perquè puguin escollir el curs més idoni a les seves demandes formatives.

L’acord també contempla interessants descomptes en els cursos per als usuaris de Mercabarna. En els programes de curta durada, que es completen en un màxim de cinc jornades, i els cursos d’idiomes, els descomptes seran d’un 10%. En els cursos llargs de direcció general i tots els MBA i màsters, aquests arribaran al 5%. Així mateix, s’ha acordat que si en un termini de 12 mesos es matriculen tres persones d’una empresa en un mateix curs o en diferents, aquests descomptes poden arribar fins el 25%.

Cursos de màrqueting, direcció d’empreses, finances...
ESADE, considerada la vuitena millor escola de negocis de tota Europa, imparteix tot un seguit de cursos que poden ser interessants per a les empreses de Mercabarna en àrees com la direcció general, el màrqueting, les estratègies de negoci, les vendes o la direcció financera.
Per exemple, el proper mes de març s’iniciarà el curs de Directors Propietaris, un programa de direcció d’empresa per a petites i mitjanes empreses i sobre el qual se’n parla a la secció d’entrevistes d’aquesta revista.

En l’àmbit del màrqueting, destaca el Program in Sales Management (Curs de Vendes) que començarà el mes de maig i on s’explicaran les principals tècniques comercials.

Per a més informació sobre els cursos d’ESADE (calendaris, temaris, professors, preus, etc.) podeu consultar la pàgina web de Mercabarna: www.mercabarna.cat  

La directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé, i el subdirector general corporatiu d'ESADE, Ramon Aspa, durant la signatura del conveni el passat 29 de novembre