El xef Santi Santamaria imparteix un taller gastronòmic a Mercabarna

Aquesta iniciativa, organitzada per l’hotel Hesperia Tower de l’Hospitalet (on Santamaria té un restaurant), pretén difondre els coneixements d’aquest cuiner reconegut amb 7 estrelles Michelin, convidant un grup de professionals de la restauració a viure una experiència gastronòmica única en un espai singular. I, per això, Santamaria va escollir Mercabarna com a escenari per impartir el taller “La cuina de Mercats”.
La classe magistral va comptar amb una trentena de xefs i periodistes gastronòmics que, juntament amb Santamaria i la direcció de Mercabarna, van passejar pel Mercat Central de Fruites i Hortalisses. Durant la visita, Santamaria va explicar trucs a l’hora d’escollir les fruites i les hortalisses, va parlar sobre les propietats i les formes de cuinar aquests productes, va intercanviar impressions amb alguns majoristes, i, fins i tot, va aprofitar per adquirir bolets per al seu restaurant. Posteriorment, el xef va impartir un taller a les instal·lacions de Guzmán Gastronomia on, amb el seu equip de cuiners, va elaborar en directe diversos plats amb productes hortofructícoles.

Santamaria, acompanyat per la directora general de Mercabarna i el cap del Mercat Central de Fruites i Hortalisses, visitant Mercabarna el passat 22 de setembre