S'informatitzen els punts de venda del Mercat

Per exemple, fer i imprimir els albarans de compra al moment, evitant fer-los a mà. Així, s’estalvia temps, es minimitzen errors i es controla, en temps real, els estocs. Mitjançant aquest terminal també es poden comprovar les estadístiques de venda del dia, llegir codis de barres i, fins i tot, fer les comandes on line de producte congelat a Frimercat. Tots els terminals disposen del mateix programa informàtic i les dades s’emmagatzemen en un servidor central que gestiona el Gremi.
Amb aquest sistema també es beneficien els detallistes, que poden accedir a les seves dades de compra al Mercat a través del web del Gremi. A més, des de desembre de 2007, l’oficina de la Caixa Gremial disposa també d’uns terminals informàtics per realitzar diverses gestions.

De moment, una quinzena de firmes ja tenen el terminal i, en els propers mesos, s’instal·larà a la resta d’empreses. El projecte, que té un cost de 800.000€, està subvencionat en part pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, a través dels Fons Europeus de la Pesca.

Aquests són els terminals informàtics que s'estan instal·lant a les empreses del Mercat