El Banc dels Aliments busca gent com tu

Per facilitar les donacions, es va posar en marxa un servei per recollir els productes parada per parada. Aquest servei, però, actualment no funciona al cent per cent, ja que falten voluntaris per realitzar aquesta tasca. Per això, el Banc fa una crida als treballadors del recinte que desitgin col·laborar amb aquesta entitat, bé al magatzem de Mercabarna (feina que requereix tenir el carnet de conductor de carretons) o bé desenvolupant altres tasques al magatzem que l’entitat té al carrer Motors.
Els interessants poden trucar al 93 346 44 04 (Oriol Dolader o Gala Montseny).

Esforç solidari de les empreses de Mercabarna
Passat un any de l’inici de la campanya, les donacions per part de les empreses del recinte encara es mantenen a bon nivell. En els primers mesos del 2010, les aportacions han crescut un 6% en relació amb el mateix període de l’any passat. A més, el 2009 va finalitzar amb un augment de les aportacions del 53% respecte al 2008 i amb la incorporació de 9 empreses noves a la llista de la cinquantena de firmes que ja col•laboraven habitualment amb el Banc. Pel que fa al peix, durant el 2009 es van aportar 21.158 tones, el 13% més que el 2008.
“Agraïm a les empreses de Mercabarna l’esforç que estan fent per mantenir les aportacions –apunta Gala Montseny, cap de l’Àrea de Recaptació d’Aliments i Empreses–, però no podem baixar la guàrdia, perquè actualment tenim unes 100.000 persones necessitades i aquesta xifra no para de créixer”, assegura Montseny.

El Banc obre a l’agost
Per fomentar les donacions, el magatzem del Banc dels Aliments a Mercabarna obrirà, per primera vegada, a l’agost. L’horari serà els dilluns i divendres, de 12 a 17h. La resta de l’any, aquesta instal·lació funciona tots els dies, de 14 a 17h.

El Banc dels Aliments cerca persones que puguin col·laborar fent la recollida de productes per les empreses del Mercat Central de Fruites i Hortalisses