Auditoria sobre les necessitats tecnològiques de les empreses de Mercabarna

Aquesta iniciativa està inclosa dins del Pla estratègic del clúster d’empreses d’alimentació que està impulsant Mercabarna per potenciar la competitivitat de les empreses ubicades a la Unitat Alimentària.
El 12 de maig, es va celebrar un acte, al qual hi van assistir una trentena d’empresaris, per presentar aquest projecte, que constarà de dues fases. La primera serà una auditoria tecnològica individual a les empreses que ho desitgin, on s’analitzarà la tecnologia que apliquen en els seus processos productius per definir possibles millores. Per fer aquesta auditoria, un equip d’experts del CENTA i de KIMbcn visitarà les empreses participants i, amb la informació recopilada, l’IRTA redactarà un informe personalitzat per a la companyia, en el qual “es descriurà el seu estat tecnològic i les possibles vies de millora i d’innovació”, explicava Eliecer López, director de desenvolupament i negoci de l’IRTA.
La segona serà fer una auditoria de les empreses de Mercabarna per sectors, tasca que recaurà sobre KIMbcn. En aquest informe, segons apuntava el director de l’empresa, Sergi Mesquida, es determinarà “el posicionament tecnològic de les empreses respecte al conjunt del seu sector a nivell local, nacional i internacional i s’exposarà els nivells tecnològics que han d’assolir les empreses per mantenir la competitivitat en el futur”.

Preu molt competitiu
Durant l’acte, el responsable d’Estudis i Desenvolupament de Mercabarna, Pablo Vilanova, va destacar el preu competitiu que tindrà per a les empreses participar en aquest projecte, gràcies als acords de col·laboració que manté Mercabarna amb l’IRTA i el 22@Barcelona.
El cost de l’auditoria individual elaborada per l’IRTA serà d’entre 600 i 800€, depenent del temps invertit en la visita a l’empresa, mentre que el diagnòstic sectorial que farà KIMbcn, serà gratuït, ja que el cost està subvencionat per 22@Barcelona.

Calendari i contacte
Les empreses interessades a participar en aquest projecte es poden inscriure abans de la primera setmana de juny contactant amb l’IRTA (Anna Masdeu: Tel. 638681721 anna.masdeu(ELIMINAR)@irta.cat) o directament amb Mercabarna (Pablo Vilanova: Tel. 935563000, vilanova(ELIMINAR)@mercabarna.cat).

Una trentena d'empresaris van assistir a la presentació d'aquest projecte tecnològic per millorar la competitivitat de les companyies del recinte
Les empreses interessades a participar en aquest projecte es poden inscriure abans de la primera setmana de juny contactant amb l’IRTA o amb Mercabarna