Mercabarna exporta el seu model a Egipte

Aquest és l’objectiu principal de l’acord marc que van signar, el 3 de març, el president de Mercabarna i tinent d’alcalde d’Hisenda i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes, i el president de la Cambra de Comerç d’Alexandria, S. Ahmed El Wakeel, en el marc de l’acte d’inauguració de “La setmana d’Egipte” a Barcelona.
Gràcies aquest conveni s’obre la porta a subscriure futurs acords perquè Mercabarna assessori aquesta entitat en temes com la gestió de residus, les aplicacions tecnològiques, les infraestructures, etc.

Potenciar els vincles comercials
Aprofitant l’estada a Barcelona, el president de la Cambra de Comerç d’Alexandria i set productors i exportadors de fruites i hortalisses d’Egipte van visitar Mercabarna, el 2 de març, per establir contactes comercials amb empresaris del recinte, trobada que es va celebrar a la seu de l’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes (AGEM). En la visita, també hi va participar la directora comercial del Port de Barcelona, Rosa Puig, que va oferir una xerrada sobre la logística del Port a l’hora d’importar productes peribles d’Egipte.

D'esquerra a dreta: El president de Mercabarna; el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa; el ministre d'Indústria d'Egipte; el vicepresident primer de la Cambra de Comerç de Barcelona i el president de la Cambra de Comerç d'Alexandria