Mercabarna, present a Alimentària 2010

Sota el lema “Barcelona, capital alimentària de la mediterrània”, l’estand reflectirà el lideratge de Mercabarna com el mercat majorista més important de la mediterrània i un dels capdavanters d’Europa. Així, aquest espai es convertirà en un punt de trobada per a les delegacions internacionals que vulguin conèixer aquesta Unitat Alimentària i acollirà reunions entre empresaris del sector.

Per altra banda, una quinzena d’empreses de Mercabarna estaran representades a la fira amb estands propis, ubicats majoritàriament als salons Intercarn, Multiproducte i Restaurama.

Patrocini del Congrés de la Dieta Mediterrània
En el marc de la fira, els dies 24 i 25, se celebrarà el VII Congrés internacional sobre la Dieta Mediterrània, organitzat per la Fundació Dieta Mediterrània. Mercabarna serà un dels patrocinadors d’aquests acte, en el qual hi participaran com a ponents el president del Gremi de Majoristes del Peix (GMP), Leandre Serra, i un representant de la direcció de Mercabarna.

Més informació sobre el Congrés de la Dieta Mediterrània i la fira Alimentària en general, al web de Mercabarna: www.mercabarna.com

Estand de Mercabarna a l'Alimentària 2008