Mercabarna present al món rural

En aquest sentit, la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé, va oferir una xerrada a Mollerussa el 29 de gener en el marc de la 9ena jornada “Reg i futur”, que organitza la Comunitat general de Regants dels Canals d’Urgell, on es van aplegar 200 professionals del món agrari i ramader. Gil de Bernabé va parlar sobre l’evolució de la comercialització en el sector agroalimentari i el paper que hi juga Mercabarna.

Per altra banda, el 2 de febrer, el responsable del Mercat Central de Fruites i Hortalisses, Josep Faura, va participar en una jornada formativa d’Ibercaja celebrada a Saragossa i titulada “Actualització de les tecnologies de producció, conservació i comercialització de la pera”, on va parlar sobre la comercialització d’aquest producte en el Mercat.
El responsable del Mercat, també, va fer una ponència dins de la II Trobada dels Reptes de Futur de l’Empresa Agrària, un acte impulsat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural i l’Ajuntament de Torres de Segre (Lleida) i que es va fer el passat 11 de febrer. En aquest cas, la conferència de Faura es va centrar en els orígens de la fruita que consumim a Catalunya.

Mercabarna present al món rural