Mercabarna-flor proposa treballs creatius i econòmics per Sant Valentí

En aquest acte, els floristes van conèixer les últimes tendències de cara al Dia dels Enamorats i, també, com elaborar treballs florals originals i atractius. El florista de l’equip de Rosa Valls-formació, Sergi González, va ser l’encarregat de realitzar composicions on es combinaven nous complements i estructures amb flors i plantes de temporada. Finalitzada la demostració, uns 50 floristes van participar en un taller, impartit també per l’escola de Rosa Valls, on els assistents van elaborar treballs florals actuals i a preus assequibles per Sant Valentí, amb l’objectiu de treure el màxim rendiment a aquesta celebració.

Cicle de demostracions
Amb aquesta demostració, Mercabarna-flor ha encetat el cicle de demostracions monogràfiques de 2010. L’objectiu d’aquestes jornades és oferir idees als floristes sobre com elaborar treballs florals a preus econòmics en les diferents èpoques de l’any i coincidint amb les campanyes comercials més importants per al sector.
La propera demostració monogràfica serà la Festa de la Primavera i se celebrarà el proper diumenge 14 de març a Mercabarna-flor.
El 12 d’abril es farà un altre jornada professional, en aquest cas dedicada a Sant Jordi i el Dia de la Mare.

Informació sobre les pròximes demostracions

Els floristes assistents a la demostració van poder participar en un taller d'art floral