El sector hortofructícola de Mercabarna participarà a Fruit Attraction

Aquesta és la primera edició d’un certamen que aplegarà als sectors de la producció i la distribució de les fruites i hortalisses d’àmbit nacional.

Actualment, la fira ja compta amb més de 320 expositors confirmats, entre institucions, empreses i entitats. Mercabarna i l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM) organitzen la participació conjunta de 7 empreses del Mercat Central de Fruites i Hortalisses, que ocuparan una illa de 128 m2 dins de l’espai Catalunya-Prodeca. Les firmes participants són: Hermanos Fernández López, Cultivar, Gavà Grup, Grupo Diego Martínez, Frutas Escandell, Laumont i Central Dica.

Ponències d’interès per al sector
En el marc de la fira, es faran unes jornades tècniques, on professionals del sector i experts tractaran sobre aspectes de la producció i la distribució de fruites i hortalisses i, també, sobre el consum d’aquests productes. Mercabarna participarà com a ponent, amb una conferència titulada “La importància del valor afegit i el servei en el comerç hortofructícola internacional”, que impartirà el director de Mercats i Promoció de Mercabarna, Joaquim Ros.

Més informació al web de Fruit Attraction.