Participa al I concurs de fotografia de ‘5 al dia’

Aquest concurs és una iniciativa de l’Asociación nacional ‘5 al día’, de la qual Mercabarna i el Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM) en són membres.

L’objectiu del certamen és promoure el coneixement i consum dels productes hortofructícoles, per això les fotografies han de tractar sobre les fruites i les hortalisses, representades sota la visió personal de cadascun dels participants.

Els concursants podran optar a premis econòmics de fins a 3.000 euros i per a formació en una prestigiosa escola de fotografia. A més, les 20 millors fotografies s’exposaran a la fira hortofructícola Fruit Attraction, que se celebrarà a Madrid del 4 al 6 de novembre.

On he d’enviar les fotos?
Cada concursant pot enviar fins a dues imatges, que han d’estar en format JPG i han de tenir un pes inferior a 3 Mb. Els interessats poden enviar les seves fotos abans del 18 d’octubre per correu electrònic a concurso(ELIMINAR)@5aldia.com o amb un CD a l’adreça Ctra. Villaverde-Vallecas km 3.800. Mercamadrid. Zona Comercial, local C1. 28053. Madrid.