Pàgines web d’arquitectura es fixen en Mercabarna-flor

Un dels més significatius és el portal de la revista The Architectural Review, una publicació anglesa amb més de cent anys d’història que recull mensualment els edificis més emblemàtics, arquitectònicament parlant, d’arreu del món. A l’enllaç www.arplus.com/1789, trobem una extensa descripció tècnica de Mercabarna-flor, on es posa l’accent en la singular coberta que corona l’edifici i ens les diferents zones d’activitat que configuren el Mercat.

 
Si, a més d’informació, volem veure imatges del Mercat, ens hem de dirigir al web italià per a professionals de l’arquitectura i el disseny Europaconcorsi. Aquí se’ns mostra un ampli catàleg de fotos de l’edifici.
Passejant per la xarxa també trobem diferents blogs d’arquitectura i disseny amb informació de Mercabarna-flor, com per exemple, Dezeen, design magazin, la guia online de disseny Yatzer i el web Nhit-shis.

Un visió diferent ens l’ofereix el blog inhabitat, que destaca l’arquitectura del Mercat des del punt de vista de la sostenibilitat i l’eficiència energètica.