Titulacions universitàries per als professionals alimentaris

En un entorn empresarial tan competitiu i canviant, la formació esdevé una eina de gran valor per afrontar, amb garanties, els reptes de futur. En aquest sentit, els professionals de les empreses alimentàries tenen la possibilitat de ‘reciclar-se’ o d’adquirir coneixements en noves àrees gràcies a dues titulacions universitàries específiques del sector de l’alimentació que ofereixen la Fundació Triptolemos i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Són el Màster en Gestió d’Empreses Alimentàries i el Postgrau en Gestió d’Empreses Majoristes d’Alimentació, curs promogut per l’Associació de Concessionaris de Mercabarna (Assocome).

Segons Yvonne Colomer, directora del Màster i del Postgrau, les dues titulacions són diferents però complementàries. “El Màster dóna una visió del sector alimentari en general, oferint les eines, coneixements i habilitats per gestionar una empresa agroalimentària del segle XXI, mentre que el Postgrau està més centrat en donar a conèixer les particularitats d’una firma que comercialitza producte fresc”.

El Màster en Gestió d’Empreses Alimentàries té una particularitat. El curs es divideix en quatre postgraus que es poden cursar per separat i que permeten formar-se en diferents camps de la gestió empresarial (màrqueting, gestió financera, gestió tecnològica i comerç internacional).
Els professionals de Mercabarna interessats a fer aquest Màster tindran un descompte del 5% en el preu. La Fundació Triptolemos i la UPC faran una xerrada informativa sobre aquesta titulació el proper 7 de juliol. Mentrestant, podeu consultar dates, preus i temari del Màster a www.talent.upc.edu, trucant al 902 76 00 76 o al correu electrònic isabel.delafuente(ELIMINAR)@talent.upc.edu.

Formació per als professionals del fresc
Així mateix, el mes d’octubre s’iniciarà una nova edició, i ja és la cinquena, del Postgrau en Gestió d’Empreses Majoristes d’Alimentació. Per conèixer més detalls sobre aquest curs, se celebrarà una sessió informativa el proper 15 de juliol. Més informació al 932621716 o a assocome(ELIMINAR)@agem.mercabarna.com.