Gran èxit de la festa per celebrar els deu anys de ‘5 al dia’

No es van perdre aquesta celebració molts dels nens i nenes que han participat en la campanya al llarg del curs, les escoles que hi han pres part en aquests deu anys i els empresaris i treballadors del Mercat Central de Fruites i Hortalisses, acompanyats per les seves famílies.

Juntament amb tots ells, les fruites i les hortalisses van ser les grans estrelles de la jornada. Per això, no van faltar les broquetes de fruita, banyades amb una deliciosa fondue de xocolata, els sucs de taronja i multitud de peces de fruites i hortalisses, que van fer les delícies de petits i grans. I és que calia mantenir les forces per gaudir de les nombroses activitats lúdiques que es van realitzar al llarg del matí en el Mercat Central: tallers de circ (trapezi, xanques, monocicles, i malabars de tot tipus), jocs de sempre (punteria, bitlles, ferradures), tallers de dibuix i inflables.

 
Per posar punt i final a la festa, els assistents van presenciar un espectacle de circ, realitzat per un grup de còmics acròbates, que tenia com a fil conductor el missatge de ‘5 al dia’.

Un campanya consolidada
En el transcurs de la festa, la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé, va voler agrair al Gremi de Majoristes “la seva implicació” en una iniciativa que “ha ajudat a millorar els hàbits alimentaris de molts infants i de les seves famílies”. Per la seva banda, el president de l’AGEM, Casimiro Llorens, va destacar el prestigi que ha adquirit aquesta campanya “per on han passat uns 60.000 escolars en els seus deu anys de funcionament”.
A més, es va aprofitar la festa per presentar la nova imatge de ‘5 al dia, que s’ha adaptat a l’estètica que més agrada als nens i nenes de 9-10 anys actuals. La novetat més rellevant és l’aparició de cinc divertits personatges que ajudaran a transmetre encara més els beneficis del consum de fruites i hortalisses.

Visita la galeria d'imatges de la festa