Mercabarna participarà a la fira espanyola Fruit Attraction

Aquesta fira, organitzada per la Federación Española de Asociaciones de Productores Exportadores de Frutas, Hortalizas, Flores y Plantas Vivas (FEPEX) i IFEMA, neix amb l’aspiració de convertir-se en un punt de trobada, únic a Espanya, per als professionals de la producció i la distribució de les fruites i hortalisses.

Les empreses del recinte que hi vulguin participar ho podran fer dins de l’espai que compartiran Mercabarna i AGEM, des del qual podran donar a conèixer els seus productes i serveis entre els professionals del sector que visitaran la fira.

Amb la seva presència en aquest certamen, Mercabarna i el Gremi aposten per donar suport a aquesta nova iniciativa professional, que serà una bona oportunitat tant per a les empreses que volen obrir-se a nous mercats d’Espanya i Europa, com per a Mercabarna, que reforçarà el seu bon posicionament nacional i internacional.

Properament s’enviarà informació a les empreses del Mercat perquè valorin la seva possible participació en aquesta fira. Mentrestant, podeu consultar el web de la fira: www.fruitattractionnews.com.