En marxa el nou restaurant de Mercabarna-flor

Situat a la planta superior del Mercat i amb una vista impressionant sobre la zona de venda de flor tallada, el Lore té capacitat per 150 persones, disposa d’espais per a grans celebracions i d’altres més reduïts perquè petits grups puguin gaudir d’un dinar íntim. A més, disposa d’una terrassa que farà les delícies dels usuaris de Mercabarna-flor ara que arriba el bon temps.

El gerent del restaurant, Joaquín Ciarsolo, té la intenció de “donar el millor servei a tots els usuaris de Mercabarna-flor”. Per això, l’horari del restaurant coincidirà amb el del Mercat. A més, tot i que els menús se serveixen oficialment a partir de les 13 hores (de dilluns a divendres, ja que dissabte no fan menús i el diumenge el restaurant tanca) estan preparats per servir dinars des de molt abans.

El Lore farà cuina de mercat, “i de mica en mica inclourem plats de la cuina basca”, explica Ciarsolo, un basc que l’any 1975 va venir a Catalunya a jugar a pilota basca i ja s’hi va quedar. Amb més de 25 anys d’experiència en el sector de l’hostaleria, Ciarsolo aposta molt fort pel Lore, i sap que per això ha d’obrir-se a nous clients. Els treballadors del polígon Mas Blau i l’aeroport i, evidentment, tots aquells usuaris de Mercabarna que vulguin menjar bo i barat (el menú, molt variat, val 10 euros) en un edifici singular i amb la major concentració de flors de la zona, no han de perdre l’oportunitat de fer un àpat al Lore.

Restaurant Lore

Tel. 935 568 100

info(ELIMINAR)@lorerestaurant.com