La consellera de Salut visita Mercabarna

La consellera anava acompanyada pel gerent de la Regió Sanitària de Barcelona i del Consorci Sanitari de Barcelona i vicepresident de Mercabarna, Ricard Frigola; la presidenta de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Isabel Ribas, i la directora general de Mercabarna, Montserrat Gil de Bernabé; entre d’altres membres del departament de Salut, l’Agència de Salut Pública i Mercabarna.

Visita als Mercats del Peix i de Fruites i Hortalisses
La visita de la consellera va començar de matinada al Mercat Central del Peix on, de la mà del president del Gremi de Majoristes del Peix, Leandre Serra, va conèixer les instal·lacions i el funcionament d’aquest centre. Més tard, amb el mateix objectiu, Geli va visitar el Mercat Central de Fruites i Hortalisses, acompanyada pel president del Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses, Casimiro Llorens.

Interès per les inspeccions higienicosanitàries
Geli va aprofitar la seva estada a la Unitat Alimentària per reunir-se amb la direcció de Mercabarna i de l’Agència de Salut Pública. La consellera es va interessar pels procediments en seguretat alimentària i les inspeccions higienicosanitàries que se segueixen en els Mercats i les empreses ubicades a la Zona d’Activitats Complementàries (ZAC). Posteriorment, s’hi va afegir a la reunió una representació de l’Associació de Concessionaris Majoristes (Assocome), encapçalada pel seu president, Joan Llonch, i els presidents dels Gremis de Fruites i Hortalisses i Peix.