Sant Valentí enceta el cicle de demostracions temàtiques mensuals

Uns 200 floristes van acudir a Mercabarna-flor, el passat 2 de febrer, a la demostració de tendències d’art floral per Sant Valentí.


L’escola Rosa Valls-Formació i el seu equip van oferir als floristes assistents multitud d’idees originals i econòmiques per al dia dels enamorats: composicions amb una sola flor, enaltida per estructures enginyoses, la combinació de roses amb d’altres flors de menor cost i la presentació del rosa fucsia com a alternativa al tradicional vermell passió. L’eix d’aquesta demostració era presentar idees de treballs a cost assequible amb l’objectiu de facilitar als floristes propostes de comercialització adaptades a la crisi, sense renunciar a la bellesa.


Aquesta demostració inicia el cicle de demostracions temàtiques que Mercabarna-flor organitzarà durant el 2009 per atreure floristes de tot Catalunya i proporcionar-los idees perquè treguin el màxim rendiment a cada campanya comercial.


Les pròximes demostracions temàtiques seran el proper dilluns 9 de març (centrada en noces) i dilluns 6 d’abril (Sant Jordi i dia de la mare), en horari de matí (de 10:30 a 13 hores).