Sessió informativa sobre seguretat alimentària

El proper 1 d’abril, l’Àrea de Formació de Mercabarna organitzarà una sessió informativa per donar a conèixer a les empreses de la Unitat Alimentària els serveis que els ofereix, en matèria de seguretat alimentària, l’Observatori de la Seguretat Alimentària i l’Escola de Prevenció i Seguretat Integral.


Properament, Mercabarna signarà un conveni de col·laboració amb la Fundació de la Universitat Autònoma de Barcelona, de qui depenen aquests dos organismes.


Segons aquest acord, les empreses de Mercabarna gaudiran d’assessorament en temes de conservació de productes alimentaris, ús d’additius i altres temes relacionats amb la seguretat alimentària, així com gaudir d’una interessant oferta formativa en matèria de tecnologia alimentària, normatives legals en la manipulació d’aliments, neteja i desinfecció, etc.


Per tal de donar a conèixer de forma més detallada tots els avantatges de què es podran beneficiar les empreses, l’Àrea de Formació vertebrarà la sessió informativa en dues parts: a la primera, de 10 a 13 hores, s’explicarà als empresaris com poden aprofitar aquest conveni de col·laboració. A la segona, ja a la tarda, de 16 a 20 hores, i dirigida als tècnics en seguretat alimentària de les diverses empreses, s’aprofundirà en els seminaris i cursos que es duran a terme.


Per inscriure’s en aquesta jornada o demanar més informació, heu de contactar amb l’Àrea de Formació de Mercabarna, a través del telèfon 935563456 o de l’e-mail a formacio@mercabarna.es.