Nova florista a “La caseta de les flors”

La floristeria del centre comercial de Mercabarna té nova adjudicatària. Des del 6 de febrer, la Maria Azcàrate Capell s’ha fet càrrec de l’únic establiment dins Mercabarna on es poden comprar flors i plantes, i l’ha batejat amb el nom “La caseta de les flors”.


Tot i que l’establiment és de dimensions reduïdes, la Mariona –com li agrada que li diguin- aposta per ampliar serveis: “Com que Mercabarna-flor és a només deu minuts, la meva intenció és donar una resposta ràpida a qualsevol comanda, des de petits treballs florals a grans rams, corones, complements i tot el que calgui”.


El seu objectiu és facilitar la compra als usuaris de Mercabarna. Per aquest motiu, amplia l’horari comercial, que en principi serà de 8 a 18 hores, de dilluns a divendres, i els dissabtes fins el migdia, i rep encàrrecs per correu electrònic (lacasetadelesflors@gmail.com) i per via telefònica de 7 a 20 hores (tel. 635 091 493). També posa en marxa un servei de repartiment de comandes i provarà de vendre flors i plantes, els dissabtes de bon matí, al Mercat Central del Peix. Formada com a oficial florista a Mercabarna, concretament a l’Escola Rosa Valls-Formació, la Mariona té tres anys d’experiència en diverses floristeries.